Nog geen 24 uur geleden vonden zo’n 100 ondernemers, ambtenaren, volksvertegenwoordigers en andere belangstellenden hun weg naar Van der Valk in Middelburg. Met als doel: in gesprek gaan over de RES 2.0 en de uitvoering hiervan de komende jaren.

De deelnemers werden welkom geheten door Jo-Annes de Bat, voorzitter van RES Zeeland. Ilse Pama (RES Zeeland), Tonny Drijdijk (RES Programmateam Gebouwde Omgeving) en Marco de Bakker (gemeente Terneuzen) namen het publiek mee in wat de RES 2.0 is en waar we nu staan. Toekomstdenker Arash Aazami liet de zaal vol inspiratie achter met zijn verhaal over een nieuw energiesysteem en hoe we van de wereld van vandaag (A) naar de wereld van morgen (B) gaan. Tijdens een vrije markt kregen deelnemers de tijd en ruimte om bij verschillende ‘kraampjes’ mee te denken over de uitvoering van de RES 2.0.

We kijken als organisatie met veel plezier en trots terug op een hele mooie Energiedialoog over de RES 2.0. Bekijk hieronder de aftermovie van de Energiedialoog en graag tot de volgende keer!

Nieuwsoverzicht